GRATIS VERZENDING VANAF 25 EURO

Vriendschapsarmband van Tijgeroog aan zwart koord 18K goud verguld. 6mm kralen. Door de schuifknop is de armband perfect op je gewenste maat te maken. 

 

Vriendschapsarmband met Picasso Jaspis aan mos groen gekleurd koord. 18K goud verguld. 6mm kralen. Door de schuifknop is deze armband perfect op de gewenste maat te maken. 

 

Vriendschapsarmband van Amethist aan zwart gekleurd koord. 925 verzilverd. 6mm kralen. Door de schuifknop is de armband perfect op de gewenste maat te maken.

 

Vriendschapsarmband van Rozenkwarts aan Bordeaux gekleurd koord. 18K goud verguld. 6mm kralen. Door de schuifknop is de armband perfect op de gewenste maat te maken.

 

Armband van Hematiet met Poema-hoofdje. Speciale armband voor heren. 8mm kralen

Shungiet kogelarmband 8mm met mooie tussendelen. Speciale armband voor heren. 

Armband van lava met Robijn in Zoïsiet. Speciale armband voor heren

 Armband met Tijgeroog & Onyx met "Boeddhahoofdje". Speciale armband voor heren

Uitverkocht

Armband van Houwliet en Tijgeroog met een wolvenkop. Uit ons eigen atelier. Elastisch geregen met 10mm kralen. Uniek sieraad met een stoere uitstraling.

Uitverkocht

Armband van Houwliet en Lavasteen met een wolvenkop. Uit ons eigen atelier. Elastisch geregen met kralen van 10mm. Bijzonder fraaie en stoere uitstraling.

Sale!

Armband lavasteen met turkoois

€ 17,95 € 10,00
Sale!
Sale!

Armband lavasteen met turkoois

€ 17,95 € 10,00

Uit ons eigen atelier deze prachtige armband in een combinatie van lavasteen met turkoois. Als extra een metalen leeuwenkop. Elastisch geregen dus past altijd. 10mm kralen. Ook geschikt voor de bredere pols.

Uitverkocht

Uit ons eigen atelier deze prachtige armband in een combinatie van lavasteen met tijgeroog. Als extra een metalen leeuwenkop. Elastisch geregen dus past altijd. 10mm kralen. Ook geschikt voor de bredere pols.

Sale!

Uit ons eigen atelier deze prachtige armband in een combinatie van lavasteen, turkoois en tijgeroog met metalen tussen kraaltjes. Elastisch geregen dus past altijd. Kralen 10mm. Ook geschikt voor bredere pols.

Uit ons eigen atelier deze fraaie armband van Unakiet en Lavasteen. 20 kralen van 10mm met 4 metalen tussen kralen. Stijlvolle kleuren combinatie. Ook geschikt voor de bredere pols. 

Prestige Lavasteen armband met zeer fraaie Turkoois.
Stijlvol en tijdloos sieraad. 8mm kralen

 

Bijzonder fraaie 3 rijige armband. Uitgevoerd in leer met mooi Turkoois en peace-teken. Verstelbaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prachtige stoere en modieuze armband van turkoois (pasta), Nepalese bergkoraal en zwarte agaat. In maat verstelbaar.
Daar wil je mee gezien worden